Menu
Terug

Slim printen in je thuiskantoor met de Brother MFC-J5330DW

01 december 2020

Nu we steeds vaker (moeten) thuiswerken, is een goed uitgerust thuiskantoor geen overbodige luxe meer. Een multifunctionele printer zoals de Brother MFC-J5330DW verdient daarin zeker een plaatsje.

Printen is duidelijker

Alles gebeurt tegenwoordig digitaal: brieven zijn vervangen door e-mails, agenda’s en adressenboekjes staan op je computer en smartphone, en zelfs vergaderen doen we vandaag online. Toch is een multifunctionele printer die ook kan scannen en kopiëren een onmisbaar toestel in menig (thuis)kantoor. Die staat precies op de grens tussen de digitale en fysieke wereld. Je kunt er digitale informatie tastbaar mee maken door rapporten en presentaties te printen. Waarom zou je dat doen? Wel, lange teksten op papier lezen is niet alleen beter voor je ogen, psychologisch onderzoek toont ook aan dat informatie op print beter wordt onthouden. Bovendien word je bij het lezen op print minder snel afgeleid dan wanneer je leest op een beeldscherm.

brother FCJ5330DW

Maak alles digitaal

Met een multifunctionele printer kun je ook het omgekeerde doen: informatie die je op papier ontvangt, kun je inscannen, zodat je een digitale kopie hebt die je kunt bijhouden. Een kassaticket dat je nodig hebt voor je garantie of de fraaie tekening die je dochter op school maakte, met een multifunctionele printer heb je ze in een oogwenk ingescand voor de eeuwigheid. Met de Brother MFC–J5330DW kun je ook rechtstreeks naar clouddiensten zoals Dropbox, Google Drive en OneDrive scannen. De automatische documentinvoer voor 50 vellen maakt het scannen van lange documenten erg eenvoudig.

brother FCJ5330DW

Draadloos en duidelijker

Het handigst is als een multifunctionele printer direct in je draadloos netwerk opgenomen wordt. Niet alleen heb je met de Brother MFC-J5330DW dan geen kabel nodig, zodat je het toestel eender waar kunt zetten. Je kunt ook makkelijk vanop elk toestel in je huishouden laten printen - zowel vanop computers als smartphones en tablets, via apps zoals Brother iPrint&Scan.

Snel en performant

De Brother MFC-J5330DW is een erg veelzijdig toestel. Naast het gewone A4-formaat kan hij ook op A3 afdrukken. Dankzij een grote capaciteit van 250 vellen en een handmatige invoersleuf aan de achterzijde kun je makkelijk afdrukken op verschillende media. Hij heeft een hoge snelheid van 35 pagina’s per minuut in zwart-wit en 27 pagina’s per minuut in kleur. Lange documenten kan hij automatisch dubbelzijdig printen, zodat je minder papier verbruikt. En met de optionele high-capacity cartridges die tot 3.000 zwart-wit pagina’s en 1.500 kleurenpagina’s opleveren, is de prijs per afdruk bijzonder laag.

Troeven

  • Veelzijdig: de Brother MFC-J5330DW kan printen tot A3-formaat, scannen en kopiëren.
  • Draadloos printen: via WiFi kun je printen vanop computers, smartphones en tablets.
  • Snel: met 35 ppm in zwart-wit en 27 ppm in kleur zijn afdrukken snel klaar.
  • Zuinig: dankzij automatisch dubbelzijdig printen en high-capacity cartridges zijn de verbruikskosten laag.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()