Menu
Terug

De coolste hoesjes voor je smartphone

01 februari 2019

Wat als je die smartphone kon omtoveren tot een stijlvolle eyecatcher? Van de coolste tech tot de meest blitse uitvoeringen: wij tonen je de coolste hoesjes voor je smartphone.

Stijlvol leder

Ga je door het leven als zakenman of -vrouw, dan heb je wellicht al geïnvesteerd in een knappe aktetas of een laptopsleeve. Maar die smartphone is nog steeds gehuld in dat plastieken hoesje dat je aanvankelijk slechts ‘tijdelijk’ wou gebruiken. Wel, met deze covers zit je vol met zelfvertrouwen én klasse in je eerstvolgende vergadering.

Knallende kleuren

Het maakt je misschien niet helemaal uit hoe je smartphone er precies uitziet, maar je hebt een probleem: je verliest hem altijd en overal. Onze oplossing: voorzie hem van een kleurrijke cover die je nooit nog over het hoofd ziet.

Extra veilig

Klets! Het is weer zover: je smartphone ligt met zijn scherm op de grond en het enige dat je kan denken is “Please, wees niet stuk!”. Ben je een onhandige kluns, dan zijn er gelukkig heel wat covers die je telefoon tot het absolute maximum beschermen. Botsen maar!

Weg met die portefeuille!

Ben je het beu met die extra portefeuille rond te zeulen? Ga dan voor een smartphonehoesje waar je bankkaarten en cash in kwijt kan. Gelukkig voor jou zijn de opties eindeloos, maar we selecteerden hieronder alvast enkele kanshebbers van de bovenste plank.

Lekker transparant

Heb je zo’n knappe smartphone gekocht dat die achterkant ook wel gezien mag worden? Dan kies je voor een transparante cover die je toestel alsnog van de beste bescherming voorziet.

Liefst een printje

Een effen smartphonehoesje is helemaal je ding niet, dus ga je maar al te graag op zoek naar wat opvallendere exemplaren. Of het nu is omdat je van prints houdt, je expressieve persoonlijkheid graag in de verf zet of omdat je anders per ongeluk de telefoon van je lief mee grist: wij geven je alvast wat opvallende suggesties.

Wil je ze liefst allemaal ontdekken? Neem dan een kijkje in de MediaMarkt-webshop en vind het hoesje dat perfect bij je persoonlijkheid past!