Menu
Terug

Snellere en betere WiFi met de devolo Magic 2 WiFI next-oplossingen

08 september 2020

Magic 2 next van devolo is dé WiFi-probleemoplosser waar je allang naar op zoek bent. Op heel eenvoudige wijze maak je draadloos internet overal in huis beschikbaar en sneller. Het enige wat je nodig hebt? Een stopcontact!

Sneller dan ooit

Gewoon een adapter in het stopcontact steken en je WiFi-problemen zijn de wereld uit. Kan dat? Toch wel, want de Magic 2 next-oplossingen zetten de beproefde Powerline-technologie van devolo in om de stroomkabels in de muur als netwerkkabels te laten fungeren.

devolo, magic, next, wifi, adapter

Home Network-app

Je steekt bij je internetrouter een Magic 2 next-adapter in een stopcontact en een tweede in een stopcontact waar je betere internettoegang wilt. Met behulp van de devolo Home Network-app verbinden ze automatisch met elkaar en krijg je een nieuw WiFi-netwerk op zolder, in de hobbykamer of zelfs op je terras. Het stopcontact ben je niet kwijt, want elke adapter heeft een eigen stopcontact.

devolo, magic, next, wifi, adapter

Uitbreiden kan

In de Magic 2 next Starter Kit vind je twee adapters zodat je meteen een beter WiFi-bereik krijgt op de plaats waar dat nodig is. Een reden waarom draadloos internet vaak traag werkt of niet tot in de slaapkamer reikt, is dat de WiFi-router van de internetaanbieder in de kelder of garage hangt. Ver weg van waar je op je laptop werkt of speelt op je gameconsole. Afhankelijk van je woning kan het zijn dat je meerdere ‘dode zones’ hebt. Dat is snel opgelost: als je ook op zolder betere WiFi nodig hebt, haal je er een extra adapter bij. Elke bijkomende Magic 2 next-adapter sluit zich automatisch aan bij de rest. Dankzij de mesh-technologie groeit het WiFi-bereik aan tot een groot huisdekkend netwerk. Je surft altijd snel, want je smartphone schakelt zelf geruisloos naar de sterkste zender als je door het huis wandelt.

Naar een hoger niveau

De Magic 2 next-oplossingen van devolo bevatten de nieuwste technologieën en bieden de snelste Powerline-ervaring. Je haalt dus echt alles uit je internetabonnement. Wordt er in de woonkamer in 4K-kwaliteit naar Netflix gekeken, boven een battle royal uitgevochten op de PS4 en op het terras muziek gestreamd? De devolo-adapters zijn er op voorzien. Dankzij multi-user-MIMO krijgt elk toestel een eigen sterke verbinding met de Magic 2 next-adapter. Jouw mobiele toestel surft dus niet opeens traag omdat zoonlief een grote gamedownload binnenhaalt.

Troeven

  • Overal internet: je plaatst de adapters waar het nodig is.
  • Groter bereik: het bereik van je WiFi-netwerk vergroot je met een extra adapter.
  • Compatibiliteit: de Magic 2 WiFi next-adapters zijn compatibel met alle andere Magic-adapters.
  • Ook via de netwerkkabel: er zitten twee Ethernet-poorten op elke Magic 2 WiFi next-adapter.
devolo, magic, next, wifi, adapter
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()