Menu
Terug

Stel je eens voor wat je kunt creëren met een PIXMA-printer #MadeWithPIXMA

25 mei 2021

Met een Canon PIXMA-printer print je niet alleen haarscherpe teksten, illustraties en foto’s. Dankzij de juiste media en Canons creatieve apps maak je de leukste accessoires voor je interieur of kinderkamer, en geef je items een personal touch. Met duizenden creatieve ideeën kunnen jij en je PIXMA-printer veel meer doen dan alleen printen.

Maak het zelf

DIY (Do It Yourself) is de trend van vandaag. Zelf dingen ontwerpen en maken. Ontdek de creatieveling of interieurstylist in je, en wat je allemaal kunt doen met een PIXMA-printer van Canon. Met een draadloze Canon PIXMA-printer en kwalitatief creatief papier van Canon is het kinderspel om zelf allerlei accessoires en decoraties te creëren. Het enige wat je nodig hebt, is je smartphone, de handige creatieve apps en het papier van Canon voor je project.

canon, pixma, #madewithpixma

Je eigen decoratie

Is je keuken of woonkamer aan een opfrisbeurt toe? In de Canon Creative Park-app vind je tientallen ideeën om decoraties voor thuis te maken. Je kunt een eigen fotolijstje maken voor je mooiste foto, en zelfs 3D-voorwerpen maken zoals een vaas of sieradendoosje. Die print je op stevig mat papier. Dan knip je ze uit en lijm je ze aan elkaar. Wil je een kamer opvrolijken zonder dat je naar verf en kwast moet grijpen, of gaatjes in de muur te moet boren voor kaders? Dan ontwerp je toch gewoon een fraaie muursticker op herplakbaar fotopapier. Als je het beu bent, haal je de sticker gewoon weer weg. Met een Canon PIXMA-printer en de juiste media kun je zelfs coole koelkastmagneten maken.

canon, pixma, #madewithpixma

Voor de kinderen

De Canon Creative Park-app bevat ook heel wat inspiratie om een kinderkamer op te vrolijken, zoals een eenhoornhoofd in 3D of een kleurrijke smartphone met dinosaurussen. Je kunt ook een meetlint met dieren printen waarop je kunt aanduiden hoe snel je kinderen opgroeien. Heb je op een regenachtige dag niet meteen een spelletje bij de hand om de kinderen bezig te houden of zijn ze hun speelgoed een beetje beu? In de Creative Park-app vind je kleurplaten, puzzels, doolhoven en andere printbare materialen die je zelf kunt aanpassen. Voor de wat oudere kinderen zijn er zelfs printbare gezelschapspelletjes zoals bingo en een schaakbord.

Maak je eigen stijl

Wil je een persoonlijke touch geven aan je kleding, tassen of accessoires? Dat kan met de gebruiksvriendelijke strijkapplicaties van Canon. Je maakt een eigen ontwerp met eigen foto’s of afbeeldingen. Dat print je dan op een speciaal transfermateriaal, en dat breng je aan op de gewenste stof, handtas of accessoires door het er op te strijken. Er bestaat zelfs apart transfermateriaal voor lichte en donkere stoffen. Ook leuk voor jezelf of je dochter(s) zijn de printbare nagelstickers! Maak je eigen ontwerp en print het af – er passen tot 12 ontwerpen op een vel. Zo hebben kinderen een hele middag plezier met een eigen beautystudio in huis.

Elke dag iets nieuws

De Canon Creative Park-app heeft een heel eenvoudige bladerfunctie. Zo vind je makkelijk wat je zoekt. Je geraakt er nooit op uitgekeken, want er worden regelmatig nieuwe creatieve ontwerpen en knutselideeën aan toegevoegd. Ook voor speciale gebeurtenissen en feestdagen komen er altijd zaken bij. Met de bewerkingsfunctie maak je elke creatie persoonlijk. Je kunt de sjablonen aanpassen met eigen foto’s en tekst. Het enige wat je nodig hebt, is een compatibele PIXMA-printer, de juiste media en een dosis creativiteit.

canon, pixma, #madewithpixma
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()