Menu
Terug

Streamen als een pro doe je met een Trust-microfoon

26 augustus 2021

Maak je YouTube-video’s en gamestreams helemaal ‘af’ met een microfoon die ware studiokwaliteit kan leveren. Voor een professionele kwaliteit aan een betaalbare prijs zit je goed bij deze mics van Trust.

Verbeter je standaardgeluid

Met deze drie USB-microfoons heeft Trust een geschikt toestel voor iedereen die creatief is. Een podcast opnemen of je Twitch-gamestream van commentaar voorzien wordt zo heel makkelijk. De geluidskwaliteit is veel beter dan via de ingebouwde microfoon op je pc of zelfs via een headset. Onder meer door het gebruik van een zogenaamde cardioïde microfoon nemen ze gericht jouw stem in de hoogste kwaliteit op. Welke opties zijn er?

Rustig opnemen

Het doel: bij je streams heldere voice-overs inspreken. En ze moeten ook verstaanbaar blijven als het er heftiger aan toe gaat, bijvoorbeeld in die laatste minuten van een battle royale. Dan is de GXT 242 Lance Streaming Microphone ideaal. Dit toestel beschikt over een nauwkeurige cardioïde microfoon, waardoor je stem levensecht wordt opgenomen. In de doos vind je ook een hoogwaardig statief dat schokken dempt en een popfilter waarmee je wind en het blazen van je ademhaling op de microfoon elimineert. Een mooie upgrade!

Superflexibel

De GXT 252+ Emita Plus Streaming Microphone zal snel je beste vriend worden als je regelmatig YouTube-video’s creëert. Niet alleen maakt hij opnames in heel hoge kwaliteit, je werkplek blijft goed georganiseerd omdat deze mic komt met een flexibele, uitschuifbare arm. De microfoon perfect positioneren is dus simpel, en achteraf alles opbergen evenzeer. De arm kun je makkelijk bevestigen aan elke tafel of bureau. Ook handig is de popfilter.

Ideaal voor podcasts

Dankzij zijn vier modi kun je de GXT 258 Fyru USB 4-in-1 Streaming Microphone met drie ingebouwde microfoons voor heel wat zaken gebruiken. Podcasters zullen ervan houden. Met een druk op de knop neemt deze microfoon op, waardoor hij in elke situatie goed presteert. Er is een interviewmodus die langs twee kanten opneemt. Wil je hem in het midden van een tafel plaatsen tijdens een online meeting? Dan ga je voor de omni-directionele modus. Daarnaast zijn er modi voor voice-overs en voor stereo-opnames van live muziek.

Troeven

  • Professioneel: de cardioïde microfoons nemen weinig omgevingslawaai op.
  • Makkelijk aansluiten: sluit de microfoons aan op je pc via een vrije USB-poort.
  • Statief inclusief: de microfoon goed positioneren is makkelijk met het meegeleverde statief.
  • Warme opnames: je stem of een interview klonk nog nooit zo goed!
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()