Menu
Terug

Voor de gamer die alles wil

25 april 2019

Een gamelaptop is zwaar, groot en bijna niet te vervoeren? Fout! De Acer Predator Triton 500 is een prestatiebeest dat games spectaculair toont, maar die je ook overal mee naartoe kunt nemen.

Mobiel gamen zonder de nadelen

De Predator Triton 500-laptops van Acer zijn gemaakt voor de gamer van nu. Voor wie graag zijn games in de hoogste kwaliteit ervaart en onderweg een filmpje wil meepikken, zijn ze echte godsgeschenken. De uitstekende hardware in deze gamelaptops maakt ze trouwens ook geschikt voor zware apps, zoals beeld- en videobewerking, en multitasking. Is er iets dat de Predator Triton 500-laptops niet goed doen? Volgens ons niet.

Dunner dan ooit

Vroeger zou je geaarzeld hebben om een gamelaptop mee te nemen naar de les of naar kantoor. De felle kleuren en verlichting waren misschien net te schreeuwerig, terwijl de dikke behuizing het meenemen bemoeilijkte. Het discrete design van de Predator Triton 500 is helemaal anders. Acer verlegde grenzen om de PT515-51-74GH bijvoorbeeld amper 17,9 mm dik te maken en slechts 2,1 kg zwaar. Dat lage gewicht is onder meer mogelijk omdat de harde schijf werd vervangen door een lichtere, pijlsnelle SSD van 512 GB.

Monsterlijke prestaties

Ondanks de slanke behuizing bevat die Predator Triton 500 PT515-51-74GH krachtige hardware voor gaming. Een Intel Core i7-8750H-processor van de achtste generatie, 16 GB DDR4-geheugen en een gespierde Nvidia GeForce RTX 2060 met 6 GB GDDR6-videogeheugen zijn niet van het minste. Dankzij dit alles duik je probleemloos onder in Fortnite, Anthem of Battlefield 5, met machtige graphics die vloeiend op het 15,6-inch Full HD-scherm tonen.

Det scherm met zeer dunne randen is op de maat van de veeleisende gamer, met een refresh rate van 144 Hz en een responstijd van 3 ms. Dat laatste is mogelijk via een Overdrive-modus die Acer speciaal voor zijn gamelaptops bedacht. Je kunt ook rekenen op de hulp van Nvidia G-SYNC, een functie die helpt bij het voorkomen van haperende gamebeelden.

Geluid is cruciaal

Het geluid moet ook pakkend zijn en daar heeft Acer wat op gevonden. De Predator Triton 500-laptops komen met de Waves Nx-software die zorgt dat gamegeluid door je headset realistischer dan ooit klinkt. Effecten komen van alle kanten op je af en muziek klinkt alsof je het door luidsprekers hoort. Hardware die zwaar moet presteren, wordt warm en presteert daardoor minder goed. Daarom zijn de Predator Triton 500-modellen uitgerust met Aeroblade 3D. Het is al de vierde generatie van dit innovatieve koelsysteem dat werkt met drie grote ventilatoren en koperen buizen. Zo houdt hij het hoofd altijd koel, zonder veel lawaai te maken.

Altijd de snelste verbinding

De Acer Predator Triton 500-laptops zijn uitgerust met Killer DoubleShot Pro. Verbind de laptop zowel met Ethernet als met WiFi en automatisch wordt de snelste verbinding gekozen voor het gamen, terwijl al het andere verkeer over de andere verbinding gaat. Zo heb jij altijd de snelste internetverbinding voor je online gamesessies.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()