Menu
Terug

Zes redenen waarom deze tablet van Samsung een musthave is

12 augustus 2019

De Galaxy Tab S5e is baanbrekend licht en dun. Dat zijn heel handige eigenschappen voor een tablet. Toch is Samsung erin geslaagd om deze gebruiksvriendelijke knapperd rijkelijk uit te rusten, onder meer met een adembenemend AMOLED-scherm.

Indrukwekkende tablet

De Galaxy Tab S5e is een tablet die veel indruk maakt als je hem voor het eerst ziet. Maar neem je hem vast, dan zal je pas echt een wauw-gevoel krijgen. Deze Samsung-tablet is amper 5,5 millimeter dik en weegt minder dan 400 gram. En toch is het een stijlvolle verschijning met een premiumbehuizing uit gepolijst metaal en is er een immens scherm van 10,5 inch aanwezig. De metalen afwerking is echt indrukwekkend om te zien en te voelen, in welke van de drie elegante kleuren je hem ook koopt. Goud, zilver of zwart, de Galaxy Tab S5e heeft de allures van een exclusief luxehorloge.

Klaar om te presteren

De goede looks van de Galaxy Tab S5e doen geen afbreuk aan de prestaties van deze dunne tablet. Het is een pluimgewicht, maar de hardware aan boord behoort tot de top. Opslagruimte voor je apps en media is er in overvloed. Er is zelfs een Galaxy Tab S5e-versie met 128 GB beschikbaar. Heb je nog meer nodig? Steek er een Micro-SD-geheugenkaartje in, tot 512 GB groot. Je gaat niet snel een app tegenkomen die traag werkt op deze Samsung-tablet. De snelle octa-core processor komt met 4 of 6 GB werkgeheugen, naargelang het model.

samsung tablet tablette

Superslimme tablet

De Galaxy Tab S5e maakt je leven makkelijker. Verschillende slimme functies zorgen voor veel gebruikscomfort. Terwijl je Galaxy-smartphone oplaadt op tafel kun je gewoon op de Galaxy Tab S5e een telefoonoproep aannemen of een SMS-bericht beantwoorden. Gedaan ook met overbodige menu’s en schermen. De Galaxy Tab S5e toont enkel wat jij op een bepaald moment nodig hebt. Het houdt het simpel, zodat jij je kunt concentreren op wat je wilt doen. Zo ondersteunt de software perfect de hardware van de Galaxy Tab S5e.

AMOLED

Door de dunne schermranden presenteert het 10,5-inch scherm apps groots en laat het je genieten van je multimedia. De gebruikte AMOLED-technologie is een echt pluspunt omdat beelden kleurrijk en met veel contrast getoond worden.

tablet, tablette, samsung, acheter, choisir

Bioscoopgeluid op een tablet

De adembenemende beelden worden vergezeld door geweldig geluid, zodat je helemaal opgaat in je games en video’s. Krachtige sound komt uit het Quad Speaker-systeem van AKG en er is ondersteuning voor Dolby Atmos 3D-geluid.

Megabatterij

De Galaxy Tab S5e wil je misschien wel nooit meer neerleggen. En dat hoeft ook niet, want door de gigantische batterij van 7.040 mAh kun je apps blijven gebruiken en multimedia blijven consumeren. Films bekijken kan op een volle batterij vijftien uren lang!

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()