Menu
Terug

Alles wat je moet weten om dit eindejaar onvergetelijk te maken

14 december 2018

Je hebt het wellicht al gemerkt: het lijkt de afgelopen dagen alsof de Kerstman onze blog heeft gehackt. Niets is minder waar, want bij Mediazine zijn we simpelweg dol op de kerstsfeer. Ben je nog op zoek naar een geschenk en zoek je een originele manier om het in te pakken? Of wil je duidelijk maken aan je geliefde welke items er op jouw wishlist staan? Dan vind je hier een overzicht van al onze tips, tricks en hacks! Graag gedaan...

De cadeautjesswiper

Ben je dit jaar wat laat met een geschenk te zoeken of breek je je hoofd al weken over dat ene ultieme geschenk vinden? Maak je geen zorgen, want de cadeautjeszoeker wijst je de weg richting de juiste keuze. En ben je al vertrouwd met Tinder, dan heeft onze tool geen geheimen voor jou.

Start hier met swipen!

Hoe geef je hints?

Wij bedachten enkele stiekeme hints om het geschenk van je dromen te krijgen. Lees meer.

Origineel inpakken

Met deze 7 technieken geef je een geschenk om nooit meer te vergeten. Lees meer.

Kerstspelletjes

Met deze kersthacks vonden we dé oplossing voor het cadeautjesmoment aan de feesttafel. Lees meer.

Een stralende look

Of het nu de ideale schoonheidslook, het perfecte figuur of de outfit van je dromen is, hier vind je raad op jouw maat. Lees meer.

Naar de kerstmarkt

Je hoeft helemaal niet naar het buitenland te trekken om van de authentieke sfeer van kerstmarkten te genieten. Lees meer.

Kerstfototips

De weken voor kerst en eindejaar vind je overal in België gezellige kerstmarkten: mooie locaties om te fotograferen. Lees meer.

Voor wie zoek je een geschenk?

Het hele gezin

Trek je een naam uit de hoed, dan gaan we altijd op zoek naar een geschenk dat specifiek op zijn of haar lijf geschreven staat. Maar is het niet veel makkelijker én leuker om iets te geven waar het hele gezin gelukkig mee is?  Lees meer.

De bingewatcher

Je hebt praktische cadeaus en je hebt cadeaus die vooral ontspanning en vermaak brengen. Omdat kiezen verliezen is, gaan we voor beide. Want een cadeau dat plezier geeft, geef je met plezier. Lees meer. 

De gadgetstoefer

Je houdt van het leven en van de mensen rondom je. Genieten, dat doe je graag en liefst van al zo goed mogelijk dankzij een streepje technologie. Of het nu gaat om fotograferen, muziek beluisteren of puur ontspannen. Lees meer.

De avonturier

Je kent ze wel, mensen die altijd onderweg zijn. Of dat nu voor een lange natuurwandeling, allerlei sportavonturen, de zoveelste zakenreis of het doorlopende onderzoek van het nachtleven in de stad is, doet er niet toe. Met deze cadeaus doe je hen een fantastisch plezier. Lees meer.

De puber

Tieners zijn zowel de moeilijkste als de makkelijkste klanten voor de Sint of Kerstman. Aan de ene kant zijn ze nu oud genoeg om een hele reeks nieuwe apparaten op het wenslijstje te zetten. Denk beginnende baard- en epileerperikelen. Aan de andere kant geven onze tieners vaak een heel nieuwe dimensie aan het woord ‘kieskeurig’. Met deze tips zit je altijd goed! Lees meer. 

Het schattig ding

Peuter, kleuter, scholier, jongtiener. Het gaat zo snel en dat maakt het vinden van een geschikt cadeau niet altijd eenvoudig. Dat kan elke ouder je wel vertellen. Maar met een zelf opgesteld lijstje komt het wel goed. Lees meer. 

De rust zelve

De ene noemt het hygge, de andere houdt het bij cocoonen. We bedoelen er veelal hetzelfde mee: ontspannen genieten van gezelligheid zonder de deur uit te gaan. In gezelschap of gewoon in je eentje. En dat wordt nog aangenamer met deze geschenkideeën. Lees meer. 

De sportieveling

Een dankbaar type om een cadeautje voor te kopen is ongetwijfeld de sportieveling. Die doe je niet alleen plezier met een sporthorloge of een nieuwe sportieve outfit, maar ook met bijvoorbeeld een gezond keukenaccessoire of een sportgadget zoals draadloze oortjes of een actioncam. Veel keuze, dus we geven graag veel inspiratie. Lees meer.

De hobbykok

We ontplooien alsmaar vaker onze innerlijke chef-kok. Of toch de hobbykok in ons. Met het juiste toestel verleg je je culinaire grenzen en het maakt de bereiding van je dagdagelijkse maaltijden er ook nog heel wat makkelijker op. Lees meer.

Je beste vriend(in)

Officieel gezien is het geen familie, maar de band met je beste vriend of vriendin kan toch nog sterker zijn dan met je eigen familie. Het kind aan huis, je ultieme zielsverwant of diegene die je opbeurt tijdens moeilijk momenten verdient een geweldig geschenk. Wij gingen alvast op zoek naar vijf tips om dit jaar onder de kerstboom te leggen. Lees meer.

De ijdeltuit

Man of vrouw, je voelt je beter wanneer je er goed uitziet. Niet alleen timmer je met een verwendagje aan je zelfvertrouwen, maar kun je er ook beter door ontspannen. Op zoek naar een geschenk voor iemand die wel wat me-time kan gebruiken? Dan zijn deze tips op zijn of haar lijf geschreven. Lees meer.

Altijd tevreden

Wie zegt dat grote cadeaus het beste zijn? Neen, iets klein is net heel leuk. Een tof geschenkje dat onder elke kerstboom past, daar ben je hier voor aan het juiste adres. Lees meer.