Menu
Terug

De Bose TV Speaker levert heldere spraak en beter tv-geluid

14 juli 2020

Heb je bij het tv-kijken vaak een probleem om dialogen goed te horen? Tja, die ingebouwde tv-speakers zijn nu eenmaal niet zo goed. Met de Bose TV Speaker los je gelukkig dat probleem eenvoudig op.

Snel en eenvoudig

De TV Speaker is de nieuwste soundbar van Bose die indrukwekkende prestaties levert. Ondanks zijn kleine en handige formaat verbetert deze soundbar je tv-geluid aanzienlijk. Dialogen zijn weer perfect verstaanbaar! Films en series worden ook meeslepender door de ingebouwde Dolby-decodering. En dankzij de Bluetooth-functie kun je naar muziek of podcasts luisteren die je draadloos doorstuurt vanop je smartphone of tablet.

bose tv speaker

Weinig plaats

De Bose TV Speaker is een kleine soundbar van amper 5,6 x 59,4 x 10,2 cm, wat hem compact genoeg maakt om onopvallend bij je tv te plaatsen. Aan de muur hangen kan ook. Ondanks zijn formaat bevat deze compacte soundbar alle technologieën die vereist zijn om je het beste geluid te bieden. Hij heeft twee over een hoek geplaatste full-range drivers voor een breed en ruimtelijk geluid, en een middentweeter die spraak veel duidelijker laat klinken.

bose tv speaker

Makkelijk te installeren

De installatie is heel eenvoudig. Technisch kennis is niet vereist en in een paar minuten heb je alles geregeld. Verbind de Bose-soundbar via een HDMI-kabel met de HDMI-ARC-ingang van je tv. Het geluidsniveau regel je gewoon met de tv-afstandsbediening. Of gebruik de meegeleverde optische kabel. Ook handig: wanneer je de tv aanzet, wordt de TV Speaker automatisch ingeschakeld.

Heldere dialogen

Wil je spraak extra goed kunnen horen? Druk gewoon op de dialoogmodusknop op de bijgeleverde afstandsbediening om deze in te schakelen. Dankij slimme spraakversterking worden stemmen helder gepresenteerd, aangepast aan wat je kijkt. Gedaan met altijd het volume bijregelen! Op de afstandsbediening vind je ook een BASS-knop die je kunt indrukken om de bassen heviger te doen klinken. De Bose TV Speaker levert al een verrassend diep geluid, maar met een druk op die knop geef je nog meer body aan de bassen.

Troeven

  • Compact: de Bose TV Speaker neemt heel weinig plaats in en kun je ook ophangen.
  • Dolby-geluid: soundtracks van films en series klinken machtig dankzij de Dolby-ondersteuning.
  • Bluetooth: als je naar muziek wilt luisteren, stream je simpel via Bluetooth vanop je mobiele toestel.
  • Spraakversterking: met spraakversterking zijn dialogen altijd helder. Het volume continu aanpassen, hoeft niet meer.
bose tv speaker
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()