Menu
Terug

Live Shopping bij MediaMarkt: winkelen op een unieke, interactieve manier

08 oktober 2020

Geraak je niet in de winkel, maar mis je bij het online shoppen de extra uitleg en persoonlijke assistentie van een ervaren winkelmedewerker? Tijd voor Live Shopping bij MediaMarkt, vanuit je zetel winkelen op een unieke, interactieve manier.

Winkelen 2.0

In Amerika en Azië is live shopping dé grote hype bij consumenten. En het komt ook naar België, want MediaMarkt is de eerste winkel die je op deze bijzondere manier laat winkelen. Maar wat is het juist? Het is om te beginnen helemaal anders dan gewoon online shoppen, waar je zelf je volgende smartphone of tv moet selecteren. Is het dan teleshopping zoals je dat kent vanop tv? Neen, Live Shopping is interactiever én veel meer fun!

Elke zaterdag een expert

Op een vast moment, elke zaterdag tussen 10u en 12u of tussen 13u en 15u, is er een Live Shopping-sessie waarbij er ingezoomd wordt op bepaalde producten. Nieuwe smartphones bijvoorbeeld, of selfcare- en beautyproducten. Op een toffe manier krijg je tekst en uitleg over concrete toestellen, van echte experts. Jij ontspant met een kopje koffie bij je thuis en je komt alles te weten. De presentatie is in handen van Jeron Dewulf, dus saai wordt het niet. Je leert de ins en outs kennen van de producten die getoond worden. En nog beter: via een chat kun je vragen stellen. Het is zoals echt uitgebreid geholpen worden op de winkelvloer, maar dan vanuit je comfortabele zetel!

live shopping

Vanaf 10 oktober begint het

Kun je niet wachten om zo’n Live Shopping-sessie bij te wonen? Vanaf zaterdag 10 oktober kan het. Surf dan naar de website van MediaMarkt of ga rechtstreeks naar de Live Shopping-site. Tijdens deze eerste sessie ontdek je tien smartphones die MediaMarkt aanraadt. Dit zijn dé toestellen waarmee je altijd geconnecteerd blijft met vrienden en familie. Een week later, op zaterdag 17 oktober, volgt het tweede Live Shopping-event. Dan staan de interessantste fototoestellen en camera’s voor amateurs en vloggers in de kijker.

 

Gewoon bij je thuis

Ben jij verzot op games? Mis dan zeker de Live Shopping-sessie van 24 oktober niet. MediaMarkt stelt dan de tien toestellen voor die onmisbaar zijn als je op hoog niveau wilt gamen (of gewoon er nog meer plezier aan wilt beleven). De laatste sessie van de maand, op 31 oktober, draait rond de beste toestellen op het vlak van selfcare en beauty. Laat je verrassen door de handigste toestellen om je leven makkelijker te maken. Je hoort het: dit wordt heel speciaal! Mis dus niets van deze nieuwe manier om heel relax te shoppen, gewoon van bij je thuis!

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()