Menu
Terug

Keuzestress tijdens de grote ‘Btw, weg ermee!’-actie

24 februari 2018

Al een tijdje van plan om een nieuwe ijskast te kopen, te investeren in een wasmachine of je eindelijk een flatscreentelevisie aan te schaffen? Dan is dit het ideale moment, want tijdens de ‘Btw, weg ermee’-actie van MediaMarkt doe je de beste deals. Laat je tijdens de zoektocht niet overdonderen door het immense aanbod, maar houd onze tips bij de hand.

Inderdaad, van donderdag 1 maart tot en met zondag 4 maart krijg je de kans om je favoriete tech in huis te halen aan een spotprijs. Waarom? MediaMarkt geeft je een korting ter waarde van het btw-percentage dat je doorgaans op je aankopen betaalt. Die 21 procent valt weg en dus is het hek volgende week helemaal van de dam. Heb je een bepaalde investering voor ogen of trek je er gewoonweg met een voorliefde voor technologie naartoe? Hoe dan ook, je moet je wapenen tegen keuzestress. Hoe je dat kiezen precies aanpakt, lees je hier.

De juiste televisie kiezen

Een  van de drukste plekken op aarde tijdens de ‘Btw, weg ermee!’-actie is ongetwijfeld de televisiehoek in de Belgische MediaMarkt-filialen. De ene na de andere OLED- of UHD-tv schuift over de band en ook jij wil hier je slag slaan. Omdat de juiste televisie kiezen bijzonder belangrijk is, maakten we speciaal voor jou een handig overzicht van de aandachtspunten met de nodige uitleg – in mensentaal, weliswaar. Ontdek hier waar al die techneuten het over hebben en ga tijdens de spectaculairste actie van het jaar recht op je doel af.

Kies voor comfortabel wassen

En drogen, dat ook! Tijdens de ‘Btw, weg ermee’-actie geldt het principe: hoe hoger het bedrag dat je spendeert, hoe meer korting je krijgt. Daarom is dit het ideale moment om te kiezen voor comfort in het huishouden. En dat begint namelijk bij het wassen en drogen. Niets is zo onprettig als een wasmachine of droogkast die zijn werk niet doet. Hoe je precies voor het juiste exemplaar op jouw maat kiest, ontdek je in onze handige koopwijzers voor zowel wasmachines als droogtrommels.

Ga voor bangelijk geluid

Misschien wordt het weleens tijd om over te schakelen van die versleten oortjes naar een degelijke hoofdtelefoon. Jezelf verwennen én beschermen doe je met een exemplaar dat perfect aan je noden beantwoordt. Als pendelaar ga je eerder voor een compact design dat je in een handomdraai opbergt, terwijl de fervente gamers liever kiezen voor een responsieve evenknie. Ga je iedere dag lopen, dan zijn de draadloze sportoortjes wellicht dé uitvinding waar jij al jaren op wacht. Ontdek hier waar je allemaal op moet letten, want tijdens de ‘Btw, weg ermee!’-actie krijgen twijfelaars het wellicht moeilijk.

Haal de bioscoop naar binnen

Iedereen droomde er ongetwijfeld als eens van: een volledig geïntegreerde bioscoopervaring in je woonkamer. Goed nieuws, want tijdens de ‘Btw, weg ermee!’-actie gelden de bijzondere kortingen ook op projectors en beamers. Koop er een soundbar of wat luidsprekers bij en jouw woonkamer is voortaan de place to be. Maar stel, je staat voor een heleboel modellen beamers en probeert in de drukte een beslissing te maken. Maar weet je wel waarop je moet letten en welke accessoires je zeker mee moet nemen? Onze handige koopwijzer over beamers ontdek je hier.

Tip!

Wil je er liever al bij zijn op onze exclusieve VIP-avond op woensdag 28 februari?
Schrijf je dan hier in om lid te worden van de MediaMarkt Club en geniet naast
een langere retourneringstermijn van tal van andere exclusieve voordelen!