Menu
Terug

De Samsung HW-Q950T brengt bioscoopgeluid naar de woonkamer

05 oktober 2020

De Samsung HW-Q950T uit de line-up van Cinematic Q-soundbars combineert een eigentijds design met het beste geluid. Deze 9.1.4-kanaals soundbar ondersteunt Dolby Atmos en DTS:X, en is draadloos te installeren.

Duik in de klank

Filmgeluid - maar ook dat van games - moet van overal rond je komen. De HW-Q950T van Samsung gebruikt zo maar eventjes negen kanalen, een subwooferkanaal en vier opwaarts gerichte kanalen, samen goed voor een vermogen van 546 watt, om de kamer zo helemaal te vullen met het geluid van je film. State-of-the-art geluidstechnologie, getuned en getest in het speciale Samsung Audio Lab in Californië, zorgt voor fantastisch geluid dat je helemaal overmeestert.

Samsung HW-Q950T

Perfect geïntegreerd

De HW-Q950T past naadloos bij je Samsung QLED-televisie. Natuurlijk is hij zo ontworpen dat hij mooi onder de televisie past, maar dat is niet alles. Een traditionele soundbar schakelt de luidspreker van je tv uit. De HW-Q950T werkt er net mee samen. Dankzij Q-Symphony spelen je soundbar en QLED-tv in perfecte harmonie, zodat het geluid letterlijk uit het scherm lijkt te komen.

Samsung HW-Q950T

Geluid uit alle richtingen

Dolby Atmos en DTS:X zijn de nieuwste geluidsformaten. Ze zorgen voor een nog realistischer surroundgeluidseffect dankzij geluid dat zelfs van boven je lijkt te komen. Zo zit je echt midden in de actie als er bijvoorbeeld een helikopter over je heen vliegt. Het is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Sluit je gameconsole en Ultra HD Blu-ray-speler zonder zorgen aan op je tv. Dankzij HDMI eARC stuurt je tv de beste geluidskwaliteit, inclusief Dolby Atmos en DTS:X, naar deze Samsung-soundbar.

Stijlvol vakmanschap

Een soundbar moet meer zijn dan een streep muziek. Daarom gaf Samsung de HW-Q950T een prachtig ontwerp mee dat luxe en verfijning uitstraalt. Zowel de soundbar als de bijgeleverde achterspeakers en subwoofer zijn afgewerkt met luidsprekerstof van het Deense kwaliteitsmerk Kvadrat. Het is een hoogwaardige, milieuvriendelijke stof die het geluid perfect doorlaat.

Troeven

  • Eén afstandsbediening: geen gedoe, bedien je soundbar met de afstandsbediening van je Samsung-tv.
  • Geoptimaliseerd geluid: Adaptive Sound analyseert het audiosignaal en optimaliseert het voor elke scène.
  • Geen kabel te zien: de subwoofer en achterspeakers zijn draadloos (alleen stroom). Alles is draadloos te verbinden met de tv.
  • Tap Sound: tik je smartphone tegen de HW-Q950T om ze te verbinden. Zo geniet volop van je muziek op je smartphone.
Samsung HW-Q950T
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()