Menu
Terug

Sony speakers: nieuwe generatie – nieuw geluid!

01 mei 2018

Weet je deze zomer niet wat doen tussen Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop door? Creëer je eigen festival in de tuin! Met deze krachtige partyspeakers van Sony is dat een fluitje van een cent.

Live sound

Ook bij Sony houden ze van een stevig feestje. Deze partyspeakers zijn de drie nieuwe opvolgers van de zeer populaire Extra Bass-luidsprekers waarmee je al een stevige fuif organiseerde. De SRS-XB21, SRS-XB31 en SRS-XB41 gaan nog een trapje hoger. Ze presenteren superdiepe bassen en hebben een Live Sound-functie om een echt festivalgevoel te creëren. Het is net alsof je op het Tomorrowland-terrein staat, met het podium op enkele meters afstand. Uit de bol gaan kan helemaal zorgeloos, want deze Sony-speakers hebben alle drie een grote batterij die – naargelang het model – 12 tot 24 uren lang meegaat. Ook handig: je kunt die immense batterij ook gebruiken om je smartphone of tablet op te laden. Net zoals echte festivalgangers kunnen de speakers tegen water en stof. Ze meenemen op vakantie of naar kamp mag dus zeker, maar ook in de tuin of op het strand voelt het drietal zich helemaal thuis.

Veel bas en een lichtshow

De drie speakers spelen alle muziek luid en helder af, maar tonen zich van hun beste kant met elektronische tracks. De extra diepe bastonen die uit deze speakers knallen, sturen iedereen spontaan naar de dansvloer. En dat heeft niet enkel met de geweldige geluidsmuur te maken die de SRS-XB21, SRS-XB31 of SRS-XB41 neerzetten. De speakers hebben een ingebouwd lichtsysteem zodat je de muziek even goed ziet als hoort. De LED-verlichting in wit en kleuren geeft je het gevoel in een club te staan. De SRS-XB31 en SRS-XB41 zijn bovendien uitgerust met stroboscopen die de sfeer er helemaal in brengen. Via de Fiestable-app personaliseer je de verlichting helemaal naar eigen smaak.

Sony Speakers

Nog cooler: via deze app kun je eigen samples – zoals een kreet – afspelen. Leuk als je weet dat de speakers over een Party Booster-functie beschikken. Zo maak je zelf muziek door op een van vijf plaatsen op de speaker te tikken. De Sony-speakers worden zo zelfs een instrument en reageren bij aanraking met geluids- en lichteffecten.

Sony Speakers - draadloos feest

Draadloze muziek

De SRS-XB21, SRS-XB31 en SRS-XB41 zijn Bluetooth-speakers. Je verbindt ze dus in een wip met je smartphone zodat je meteen draadloos muziek kunt afspelen. Spotify, Soundcloud of een andere streamingdienst, de keuze is aan jou. De bijhorende Sony Music Center-app maakt het allemaal heel eenvoudig en is ook compatibel met Chromecast. Stuur de uitnodigingen dus maar uit en breng dat feestje op gang!

Een groot feest

Net zoals andere Extra Bass-speakers ondersteunt dit drietal de Party Chain-functie. Hiermee koppel je tot honderd compatibele Sony-speakers aan elkaar om een gigantische geluidsmuur te bouwen.